MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Vloeren en wanden bedrijfswagen

Bij Moobiel bieden we jou degelijke vloeren en wanden bedrijfswagen. Als expert bedrijfswageninrichting gebruiken wij hiervoor berken multiplex van hoge kwaliteit met een fenol antisliplaag.

Even een kort overzicht van onze vloeren en wanden bedrijfswagen?

Laten we beginnen met onze laadvloer met airlines, een onmisbare voorziening die zorgt voor de veiligheid van je lading. Met onze innovatieve airlines heb je de optie om je lading verder te sjorren met sperstangen. Het maakt niet uit of je nu voor de airlines kiest of niet, onze laadvloer garandeert altijd de beste bescherming voor je waardevolle spullen. Omdat hij verkrijgbaar is in verschillende afwerkingen en kleuren kan je je bedrijfsvoertuig helemaal aan jouw smaak aanpassen.

Ook op het vlak van zijwandbekleding zijn we trots op het leveren van oplossingen van topkwaliteit om de carrosserie van jouw auto te beschermen. Onze polyester zijwandbekleding is niet alleen duurzaam maar ook afwasbaar. Onze houten zijwandbekleding  biedt dan weer ongeëvenaarde sterkte.

Ontdek de perfecte vloer- en wandoplossingen voor jouw bedrijfswagen bij Moobiel.

Stap binnen in een wereld van kwaliteit, duurzaamheid en stijl.

Laat ons jouw voertuig omtoveren tot een waar meesterwerk.

Laadvloer

Voor een Storevan module in jouw bedrijfswagen is onze laadvloer absoluut onmisbaar. De laadvloer zorgt voor een sterk fundament om rekken op te bouwen. Indien je kiest voor airlines in de vloer heb je een hoop extra mogelijkheden om grote losliggende onderdelen te sjorren.

Bovendien is onze antislipvloer verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren, zodat je jouw bedrijfsvoertuig helemaal aan je wensen kunt aanpassen.

 

 

Anti-slip vloer grijs

Anti-slip vloer bruin

Anti-slip vloer met airline strips

Zijwandbekleding

Zoals gezegd zijn we gespecialiseerd in vloeren en wanden. We bieden inderdaad ook zijwandbekleding van hoge kwaliteit voor jouw bedrijfsvoertuig.

Onze zijwandbekleding is ontworpen om de carrosserie van jouw voertuig te beschermen tegen schade van binnenuit en zorgt tegelijkertijd voor een gestroomlijnde en afgewerkte look.

Ben je op zoek naar extra gemak, dan zit je goed met onze polyester zijwandbekleding. Die is niet alleen duurzaam, maar ook wasbaar, zodat die langer schoon blijft. Aan de andere kant biedt onze houten zijwandbekleding ongeëvenaarde stevigheid. Die kan zelfs gebruikt worden als bevestigingswand voor het ophangen van kleinere voorwerpen.

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in ons aanbod verlichting en signalisatie

 

Zijwandbekleding polyester grijs

Zijwandbekleding multiplex

Realisaties van vloeren en wanden bedrijfswagen

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze vloeren en  wanden bedrijfswagen?

Bekijk enkele van onze realisaties en zie met eigen ogen zien welk verschil onze vloeren en wanden kunnen maken voor jouw bedrijfsvoertuig.

Bij Moobiel begrijpen we het belang van een betrouwbare en duurzame inrichting van jouw bedrijfswagen. Daarom bieden wij een reeks vloer- en bekledingsopties die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en aanpasbaar.

Neem geen genoegen met minder als het gaat om uw bedrijfswagen – kies Moobiel voor al uw vloeren en wanden.