MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Eindelijk
overzichtelijk
werken

Al jouw werkmateriaal en producten netjes op hun plaats. Met een perfecte bedrijfswageninrichting wordt jouw bestelwagen niet alleen een werkinstrument maar ook een uithangbord. Een verzorgde, uitgeruste bestelwagen straalt kwaliteit uit en toont hoe jij met je materiaal omgaat. Wij richten jouw bestelwagen in als Mobiele werkplaats, wij noemen het zelfs een Moobiele werkplaats! Onze bedrijfsnaam luidt dan ook Moobiel.

Jij krijgt maatwerk op wielen. En al jouw werkmateriaal en producten netjes op hun plaats. 

Voordeel van een overzichtelijke bedrijfswageninrichting?

Je kunt eindelijk georganiseerd en overzichtelijk werken. Als jouw bedrijfswageninrichting op maat is, modulair en afgestemd op jouw specifieke behoeften, kan dat bijzonder voordelig zijn. Wanneer alle benodigde accessoires, vloeren, wanden, verlichting en belettering aanwezig zijn, verandert je bestelwagen in een betrouwbaar, comfortabel en zeer effectief werkinstrument.

Het kopen van een bestelwagen, lichte vrachtwagen of zwaardere vrachtwagen is één aspect, maar het aanpassen aan jouw wensen en de volledige inrichting op maat is onze expertise. Moobiel rust bedrijfsvoertuigen uit tot betrouwbare, veilige en efficiënte werkplaatsen met vakmanschap en passie.

Onze diensten zijn onderverdeeld in drie hoofdpijlers: professionele bedrijfswageninrichting, carrosserieopbouw en transportkoeling.

We zijn ook exclusief verdeler van de Winton PTO compressor-generator in België.

Ons team staat voor je klaar! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Voor de volgende diensten kan je bij ons terecht

  • Een perfecte bedrijfswageninrichting biedt vooral comfort.