MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Camera’s voor bedrijfswagens

Maak kennis met Moobiels camera’s voor bedrijfswagens! Onze camera’s dekken je!

Bij Moobiel begrijpen we het belang van veiligheid en gemak onderweg. Daarom hebben wij geavanceerde voertuigcamera’s in ons gamma die de manier waarop je rijdt voorgoed zal veranderen. Stel je voor: geen zorgen meer bij het achteruitrijden of in de dode hoek.

Met onze achteruitrijcamera kun je nu vol vertrouwen achteruitrijden. Of je hem nu aansluit op een extra scherm in je cabine of integreert in het originele scherm van je auto, je hebt een kristalhelder zicht op wat er achter je gebeurt. Je achteruitrijervaring wordt met andere woorden probleemloos.

Onze extra stap bij onze camera’s

We bieden de optie onze dodehoekcamera te integreren in het originele scherm van je auto, of die aan te sluiten op een handig stand-alone scherm. Nu kun je het onzichtbare zichtbaar maken en met één blik een volledig beeld van je omgeving krijgen. Geen verrassingen of bijna-ongelukken meer – onze camera’s helpen je!

Bij Moobiel geloven we in eenvoud en eenvoudige oplossingen. Daarom zijn onze camera’s gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. We hebben kosten noch moeite gespaard om ervoor te zorgen dat ze de hoogste resolutie en helderheid bieden. Met als resultaat? Een naadloze rijervaring.

Ervaar vandaag nog het verschil dat Moobiel maakt als expert bedrijfswageninrichting! Mis de kans niet om jouw rijveiligheid en rijgemak te vergroten. Zeg vaarwel tegen dode hoeken en achteruitrijzorgen. Met onze innovatieve voertuigcamera’s kan je met een gerust hart rijden, omdat je weet dat je altijd alles onder controle hebt.

Upgrade je rijervaring met onze state-of-the-art camera’s voor bedrijfswagens

Sluit je aan bij de talloze tevreden klanten die de overstap al hebben gemaakt. Jouw veiligheid is onze topprioriteit en wij zijn er om jou te voorzien van de beste hulpmiddelen om je reis veiliger en aangenamer te maken.

Mogen we je voorstellen aan een van onze leveranciers, Sven Camera Systems? 

Hun SVEN 360 SmartView-systemen bieden een perfect zicht rond het voertuig. De 210-graden 1080p groothoeklenscamera’s in combinatie met de hoge resolutie 7-inch of 10-inch schermen geven een kristalhelder beeld. De camerabeelden in één perfect 2D-bovenaanzicht of 3D-panoramisch surroundzicht elimineren dode hoeken rond het voertuig. De camera’s, monitor en kalibratiebesturingseenheden in deze systemen zijn allemaal geschikt voor professioneel gebruik in een zware werkomgeving.

Trouwens, ook geïnteresseerd in ons aanbod opstap voor bedrijfswagens?

Rij zonder zorgen achteruit. Achteruitrijcamera kan aangesloten worden op een extra scherm in de cabine of indien mogelijk, aangesloten worden op het originele scherm van de wagen. 

Camera als stand-alone of geïntegreerd in het derde stoplicht.

Maak het onzichtbare zichtbaar! Dodehoekcamera aangesloten op een stand-alone scherm of geïntegreerd op origineel scherm in de wagen.

Met 1 blik heb je alles gezien rondom de wagen!