MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Opstap voor bedrijfswagens

Ben je klaar om jouw ervaring met commerciële voertuigen naar een hoger niveau te tillen? Goed, want Moobiel heeft in deze de perfecte oplossing voor jou. Wij introduceren onze revolutionaire opstap voor bedrijfswagens. Die zal jouw instapervaring zonder twijfel naar nieuwe hoogten tillen.

Bij Moobiel begrijpen we dat in- en uitstappen in uw bedrijfswagen een fluitje van een cent moet zijn. Daarom hebben wij ons systeem van opstap ontworpen dat letterlijk de drempel voor jou verlaat. Instappen wordt makkelijker dan ooit. Geen geworstel of lastige manoeuvres meer. Met Moobiel neem je de opstap met vertrouwen en stijl.

Verschillende soorten opstap voor bedrijfswagens

Ons opstapsysteem is verkrijgbaar in verschillende versies. Eén ervan voldoet zeker aan je behoeften. Of je nu de voorkeur geeft aan een opstap over de volledige breedte, een korte treeplank of een optie met één zijde, bij ons zit je goed. Je kunt er zelfs voor kiezen om parkeersensoren toe te voegen voor extra gemak en veiligheid. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos, jij hoeft alleen maar te beslissen welke optie je kiest.

Wij bieden opstapoplossingen voor lichte vracht en vrachtwagens. Je tovert je voertuig om tot een efficiënte krachtpatser met onze:

  •  veelzijdige beugels,
  • kanteltrappen,
  • en trappen in chassisopties.

Geen verspilde tijd of energie meer. Moobiel heeft alles wat je nodig hebt om jouw bedrijfswagenervaring te optimaliseren.

Ervaar de toekomst van commerciële voertuigen met Moobiel

Zeg vaarwel tegen het moeizame in- en uitstappen en tegelijk hallo tegen het naadloos in- en uitstappen.

Maak de slimme keuze en neem vandaag nog de opstap naar Moobiel, de expert in bedrijfswageninrichting

Upgrade jouw instapervaring en ervaar zelf het verschil.

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in ons aanbod bedrijfsinrichting van Storevan?