MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Bedrijfswageninrichting – Storevan

Logo StoreVan

Welkom in de wereld van bedrijfswageninrichting! Hierbij vertrouwen we op het uitzonderlijke aanbod van Storevan. Met hun expertise en praktijkervaring beheersen ze de kunst van het ontwerpen en installeren van hoogwaardige bedrijfswageninrichtingen die voldoen aan elke werkvereiste. En ja, dat geldt ook voor die van jou!

Storevan begrijpt hoe belangrijk het is om de juiste uitrusting te hebben voor jouw professionele behoeften. Daarom bieden ze een breed scala aan eersteklas apparatuur voor commerciële voertuigen.

Benieuwd naar wat Storevan – en dus ook Moobiel – voor jou kan doen?

Stel je eens voor: je voertuig omgetoverd tot een volledig uitgeruste Moobiele werkplaats. Onze robuuste rekken, lades, kunststof koffers voor kleine onderdelen, metalen verdelers, kunststof boxen en nog veel meer maken van uw bestelwagen de ultieme werkplek. En het beste deel? Onze inrichtingen zijn compatibel met alle merken bestelwagens. Het maakt dus niet uit met welke soort wagen je rijdt, wij – en bij uitbreiding Storevan – hebben alles voor jou in de aanbieding. En mooi op voorraad.

Op de website van Storevan ontdek je alle mogelijke opstellingen. Neem gerust een kijkje.

De werkwijze van Moobiel

Bij Moobiel geloven we in persoonlijke service en daarom nodigen we je uit in onze demoruimte. Ons deskundige team heet je van harte welkom en maakt een 3D-tekening van het interieur van je bestelwagen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ervaar het verschil met Storevan en Moobiel en til jouw bedrijfswagen naar nieuwe hoogten. Het is tijd om jouw voertuig uit te rusten met het allerbeste.

Nog niet overtuigd? Laat onze realisaties voor zich spreken

We hebben al talloze projecten met succes afgerond en gewone bestelwagens omgetoverd tot efficiënte en functionele werkruimtes. Geloof ons niet op ons woord, maar bekijk het zelf hieronder.

Trouwens, ook geïnteresseerd in ons aanbod vloeren en wanden?