MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Glasdragers

Maak kennis met de revolutionaire glasdragers van Moobiel, de must-have accessoire voor glasverhuizers overal ter wereld, en dus ook in België. Of je nu een glasdrager aan de buitenkant van je bestelwagen nodig hebt of die liever binnenin hebt, Moobiel heeft het voor je.

Stel je voor: jij en je team vervoeren moeiteloos delicaat glas, dankzij Moobiels innovatieve glasdragers. Geen zorgen meer over verbrijzelde ruiten of beschadigd glas – Moobiels dragers bieden de ultieme bescherming voor jouw kostbare lading.

Met de glasdragers van Moobiel vervoer je probleemloos glas in alle soorten en maten. De dragers zijn ontworpen om het glas stevig op zijn plaats te houden zodat het tijdens het transport niet onnodig verschuift.

Wij begrijpen dat elke glasverhuizer unieke behoeften heeft. Daarom biedt Moobiel zowel externe als interne glasdragers aan.

  • Wil je de ruimte in jouw bestelwagen maximaliseren? Kies voor onze interne dragers die naadloos in het interieur van jouw voertuig passen.
  • Liever een externe oplossing? Onze externe glasdragers zijn gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan, zodat je glas veilig en beschermd blijft.

Duurzame glasdragers

Als het op duurzaamheid aankomt, zijn de glasdragers van Moobiel een klasse apart. Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn ze gebouwd om de eisen van je glasverhuisbedrijf te weerstaan. Regen of zonneschijn, ruwe wegen of gladde snelwegen – Moobiels dragers laten je nooit in de steek.

Vergeet de dagen van worstelen met dunne dragers die het werk niet aankunnen. Moobiels glasdragers zijn ontworpen om je het leven makkelijker te maken, zodat je je kunt richten op datgene waar je goed in bent: het verplaatsen van glas.

Kies Moobiel, specialist bedrijfswageninrichting, en vervoer jouw glas met vertrouwen. Jouw klanten zullen onder de indruk zijn van je professionaliteit en oog voor detail.

Glasrasteel aan de buitenkant van de bestelwagen of binnenin.

Trouwens, ook geïnteresseerd in ons aanbod stroomomvormers en voorziening?