MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Stroomomvormers en voorziening

Wij brengen stroom in je bestelwagen via onze stroomomvormers!

Stel je voor: je bent hard aan het werk in je bestelbus en plotseling moet je je werkapparatuur opladen. Maar wacht, je hebt geen stopcontact in de buurt. Wat doe je dan?

Met de Moobiel stroomomvormers haal je stroom in je bestelwagen als nooit tevoren. Geen zorgen meer over een lege accu of een traditionele stroombron. Met onze innovatieve technologie laad je je werkapparatuur moeiteloos op terwijl je werkt. Het is net zo eenvoudig als een extra accu en omvormer in je bestelwagen en je hebt altijd en overal stroom.

Extra bij onze stroomomvormers

We leveren onze stroomomvormers met extra stopcontacten, zodat je meerdere apparaten tegelijk van stroom kunt voorzien. Zeg vaarwel tegen het gedoe van jongleren tussen je laptop, telefoon en andere gadgets. Met Moobiel heb je altijd genoeg stroom om verbonden en productief te blijven.

En wat als je na een lange werkdag nog extra stroom nodig hebt? Moobiel is er voor je met onze walaansluiting. Het is supereenvoudig om je bestelwagen ’s avonds van stroom te voorzien voor het opladen van werkapparatuur of zelfs een koelgroep. Bovendien zorgt ons minimale stekkerontwerp ervoor dat hij nauwelijks zichtbaar is aan de buitenkant van je bestelwagen, zodat diehij er strak en stijlvol blijft uitzien.

Wij weten dat onverwachte stilstand een grote tegenslag kan zijn voor elke hardwerkende professional. Daarom levert Moobiel een druppellader bij onze omvormers. Dit handige apparaatje zorgt voor je accu, houdt die in optimale conditie en helpt onverwachte storingen te voorkomen. Met onze vaste aansluiting hoef je alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Geen gedoe meer met klemmen of ingewikkelde instellingen. Het is stroom op aanvraag, wanneer je het nodig hebt.

Haal de kracht van Moobiels voorzieningen binnen

Laat stroombeperkingen je niet tegenhouden om je doelen te bereiken. Moobiel, de specialist bedrijfswageninrichting, is er om jou in staat te stellen je bestelwagenervaring naar een hoger niveau te tillen.

Ervaar vandaag nog het verschil en ontketen het volledige potentieel van je bestelwagen met Moobiels omvormers.

Zet jezelf aan, werk slimmer en laat niets je in de weg staan!

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in ons aanbod camera’s voor bedrijfswagens?

Opladen van je werkmateriaal terwijl je werkt, makkelijk via een extra batterij en omvormer in je bestelwagen.

Extra stopcontacten in je bestelwagen.

Walstroomaansluiting, makkelijk om ’s avonds je bestelwagen te voorzien van stroom (voor opladen werkmateriaal, koelgroep,…) Minimale stekker aan de buitenkant, nauwelijks zichtbaar!

Druppellader, verzorg je batterij en voorkom onverwachte stilstand! We voorzien een vaste aansluiting zodat je enkel de stekker hoeft in te stappen, geen gedoe met klemmen.