MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Op maat

Om een voorstel op maat uit te werken starten we eerst met een uitgebreid gesprek.

Wij luisteren eerst naar jouw behoeftes en wensen, en dan gaan we aan de slag.

Bedrijfswageninrichting op maat

Bij Moobiel krijg je service op maat.
Bij Moobiel krijg je uitsluitend maatwerk

Een bedrijfswageninrichting is een must voor elke vakman. Alle werkgereedschap netjes opgeborgen, onderdelen gerangschikt in makkelijk bereikbaar, jouw lading beveiligen met sprekend gemak … Een professionele bedrijfswageninrichting laat u niet alleen veilig maar uiterst efficiënt werken, een investering die zichzelf snel terugverdient!

En dit allemaal modulair zodat de inrichting werkelijk op jouw maat wordt uitgewerkt. Jij geeft aan welke wensen je hebt, wij van Moobiel tekenen dit voor jou uit in het 3D-programma van StoreVan. Na het verwerken van jouw opmerkingen maken we een definitieve tekening op en kunnen we aan de slag. Wist je dat wij met het StoreVan-netwerk de grootste voorraad hebben van België? En dat we jouw inrichting binnen de week kunnen inbouwen?! Storevan staat voor buitengewone hoge kwaliteitsvolle bedrijfswageninrichting met uiterst concurrerende prijzen, TUV-gekeurd!

Naast de bedrijfswageninrichting kunnen wij jouw voertuig verder uitrusten met diverse accessoires zoalseen  laadvloer en zijwandbekleding, camera’s, extra werkverlichting, signalisatie, dakdrager, trekhaak, laadklep …

Kortom, jij kiest de bestelwagen, wij zorgen ervoor dat het JOUW bestelwagen wordt!

Ook carrosserieopbouw op jouw maat

Al sinds 2012 bouwen wij voertuigen op. We hebben dan ook een pak expertise om je te begeleiden in welk type carrosserieopbouw je het meest schikt. We hebben diverse types en merken zoals een gesloten meubelkast in polyester, plywood, sandwichpanelen of PET (Citybox, Aluvan), composiet (Smartbox), geconditioneerde kast (Lecapitaine), kippers (JMP), gesloten laadbak (Scattolini of JPM), containersysteem (Cornut),…

Na het kiezen van de opbouw tekenen en rekenen we deze volledig uit zodat je achteraf geen verrassingen hebt op het vlak van afmetingen of gewichten.

Eens het voertuig is opgebouwd werken wij het homologatiedossier voor je af zodat het voertuig klaar is voor inschrijving!

Transportkoeling op maat

Bloemen, vlees, vis, medicijnen … Alles moet op de correcte temperatuur vervoerd worden. Wij rusten jouw voertuig uit met en perfecte transportkoeling: zoals de geconditioneerde kast (chassis cabine), geïsoleerde zijwanden (gesloten bestelwagen) en de gepaste koelgroep. Deze is van cruciaal belang en net daarom plaatsen wij de Zanotti – Daikin. Het gamma van Zanotti-Daikin dekt alle behoeftes: koelgroep voor de kleine bestelwagen tot 26T vrachtwagens of trailers, mono temp, multi-temp, invisible, electrisch aangedreven,… Met de jarenlange expertise van Zanotti hebben we een product die vooral focust op de Total Cost of Ownership zodat jouw investering maximaal rendeert!

Als verdeler van Lecapitaine geconditioneerde kasten hebben we een partner die marktleider is in 3,5T kasten in Frankrijk en al meer dan 80 ervaring op zijn conto heeft. Een perfecte combo met de koelgroepen van Zanotti-Daikin. Nadat de kast en koelgroep gemonteerd zijn werken wij het homologatiedossier en de ATP-keuringen voor jou af.

Eens je met jouw voertuig de weg oprijdt, wensen wij je vooral veel professioneel succes toe! En mocht het onheil toeslaan, dan staan wij met onze onderhoud en reparatiedienst 24/24h klaar om jou opnieuw Moobiel te krijgen!

Wil je ook een service op maat?

Neem dan nu meteen contact met ons op.