MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Op maat

Om een voorstel op maat uit te werken starten we eerst met een uitgebreid gesprek. Wij luisteren naar uw behoeftes en wensen, waarna we aan de slag gaan.

Bedrijfswageninrichting

Een bedrijfswageninrichting is een must voor elke vakman. Alle werkgereedschap netjes opgeborgen, onderdelen gerangschikt in makkelijk bereikbaar, uw lading beveiligen met sprekend gemak,… Een professionele bedrijfswageninrichting laat u niet alleen veilig maar uiterst efficiënt werken, een investering die zichzelf terug verdiend!

En dit allemaal modulair zodat de inrichting werkelijk op uw maat wordt uitgewerkt. U geeft aan welke wensen u geeft en wij tekenen dit voor u uit in het 3D programma van StoreVan. Na het verwerken van uw opmerkingen maken we een definitieve tekening op en kunnen we aan de slag. Wist u dat wij met het StoreVan netwerk de grootste voorraad hebben van België en uw inrichting binnen de week kunnen inbouwen?! Storevan staat voor buitengewone hoge kwaliteits bedrijfswagen inrichting met uiterst concurrerende prijzen, TUV gekeurd!

Naast de bedrijfswageninrichting kunnen wij uw voertuig verder uitrusten met diverse accessoires zoals laadvloer en zijwandbekleding, camera’s, extra werkverlichting, signalisatie, dakdrager, trekhaak, laadklep,… Kortom, u kiest de bestelwagen, wij zorgen ervoor dat het UW bestelwagen wordt!

Carrosserieopbouw

Sinds 2012 bouwen wij reeds voertuigen op. We hebben dan ook een pak expertise om u te begeleiden in welk type opbouw u het mist schikt. We hebben diverse types en merken zoals gesloten meubelkast in polyester, plywood, sandwichpanelen of PET (Citybox, Aluvan), composiet (Smartbox), geconditioneerde kast (Lecapitaine), kippers (JMP), gesloten laadbak (Scattolini of JPM), containersysteem (Cornut),…

Na het kiezen van de opbouw wordt deze volledig uitgetekend en uitgerekend zodat u achteraf geen verrassingen heeft betreffende afmetingen of gewichten.

Eens het voertuig is opgebouwd werken wij het homologatiedossier voor u af zodat het voertuig klaar is voor inschrijving!

Transportkoeling

Bloemen, vlees, vis, medicijnen,… Alles moet op de correcte temperatuur vervoerd worden. Wij rusten uw voertuig uit met de geconditioneerde kast (chassis cabine), geïsoleerde zijwanden (gesloten bestelwagen) en de gepaste koelgroep. Deze is van cruciaal belang en net daarom plaatsen wij de Zanotti – Daikin. Het gamma van Zanotti-Daikin dekt alle behoeftes af: koelgroep voor de kleine bestelwagen tot 26T vrachtwagens of trailers, mono temp, multi-temp, invisible, electrisch aangedreven,… Met de jarenlange expertise van Zanotti hebben we een product die vooral focust op de Total Cost of Ownership zodat jouw investering maximaal rendeert!

Als verdeler van Lecapitaine geconditioneerde kasten, hebben we een partner die marktleider is in 3,5T kasten in Frankrijk en reeds meer dan 80 ervaring. Een perfecte combo met de koelgroepen van Zanotti-Daikin. Nadat de kast en koelgroep gemonteerd zijn werken wij het homologatiedossier en ATP keuringen voor u af.

Eens u met het voertuig de weg oprijdt, wensen wij u vooral veel professioneel succes toe! En mocht het onheil toeslaan, staan wij met onze onderhoud en reparatiedienst 24/24h klaar om u terug Moobiel te krijgen!