Op maat

Om een voorstel op maat uit te werken starten we eerst met een uitgebreid gesprek. Wij luisteren naar uw behoeftes en wensen, waarna we aan de slag gaan.

Rent

Korte termijn: Maak uw selectie uit onze vloot en hou ons op de hoogte wanneer u de bedrijfswagen wenst te gebruiken. U krijgt de wagen in topconditie en u hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud/verzekering/keuring… Dit is allemaal voor u geregeld.

Middellange en lange termijn: Heeft u reeds een voertuig gevonden die aan uw professionele wensen voldoet? Wij investeren in de wagen en bieden u een interessante huur of financiering formule aan. Heeft u nog geen wagen gevonden? Wij gaan samen met u op zoek naar een geschikte bedrijfswagen (nieuw of tweedehands) en richten – bouwen deze op naar uw behoeftes. U hoeft enkel nog te kiezen op welke termijn u deze wagen wenst te huren en of u het voertuig wenst over te nemen of niet.

Voor de financiering van het voertuig kunnen wij u verschillenden voorstellen uitwerken zoals leasing, huurkoop, operationele renting,… volledig naar uw budget en zonder bezoek aan de bank!

Construct

Sinds 2012 bouwen wij reeds voertuigen op. We hebben dan ook een pak expertise om u te begeleiden in welk type opbouw u het mist schikt. We hebben diverse types en merken zoals gesloten meubelkast in polyester, plywood, sandwichpanelen of PET (Citybox), geconditioneerde kast (Citybox), kippers (JMP), gesloten laadbak (Scattolini of JPM), containersysteem (Cornut),…

Na het kiezen van de opbouw wordt deze volledig uitgetekend en uitgerekend zodat u achteraf geen verrassingen heeft betreffende afmetingen of gewichten.

Eens het voertuig is opgebouwd werken wij het homologatiedossier voor u af zodat het voertuig klaar is voor inschrijving!

Indien u wenst dan richting wij ook de bestelwagen volledig in met de professionele bedrijfswageninrichting van StoreVan. Storevan staat voor buitengewone hoge kwaliteits bedrijfswagen inrichting met uiterst concurrerende prijzen, TUV gekeurd!

Ook diverse accessoires kunnen ge├»nstalleerd zoals camera’s, extra werkverlichting, trekhaak, laadklep, dakdrager,…

 

Eens u met het voertuig de weg oprijdt, wensen wij u vooral veel professioneel succes toe! En mocht het onheil toeslaan, staan wij met onze onderhoud en reparatiedienst 24/24h klaar om u terug moobiel te krijgen!