MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Een
koud
kunstje

Gekoeld transport is een delicaat transport. Alles moet op zijn juiste temperatuur kunnen vervoerd worden in alle omstandigheden. Voor jouw zorgeloze transportkoeling hebben we de beste isolatieoplossingen in huis. Het maakt niet uit of je nu een vaste bestelwagen, lichte vracht of vrachtwagen hebt, onze isolatiekits zijn ontworpen om aan al je specifieke behoeften te voldoen. En als het op koeling aankomt, vertrouwen we alleen op de beste – Zanotti en Daikin – bekend om hun topprestaties. 

Transportkoeling vraagt om precisie en betrouwbaarheid

En net daarom gaan we tot het uiterste om ervoor te zorgen dat alles op de perfecte temperatuur wordt vervoerd, ongeacht de omstandigheden. We begrijpen immers hoe belangrijk het is om een consistent klimaat in je voertuig te behouden.

Daarom kiezen we uitsluitend kwaliteitsproducten voor zowel de koelgroep als de kast of zijwandkit.

Kies je voor onze oplossingen voor transportkoeling voor bestel- en vrachtwagens, dan kan je op de beide oren slapen. Ons team van professionals zullen ze met ongeëvenaarde passie en precisie installeren. We zijn trots op ons werk en dat zie je terug in de uitzonderlijke resultaten die we leveren. Van begin tot eind streven we ernaar om je een naadloze ervaring te bieden die je verwachtingen overtreft.

Neem geen genoegen met ondermaatse isolatieopties als het gaat om jouw koeltransport. Vertrouw op onze experts met een bewezen trackrecord van uitmuntendheid. Met onze isolatiekits kun je erop vertrouwen dat je lading perfect geïsoleerd blijft, ongeacht de afstand of duur van het transport.

Isolatieoplossingen van Moobiel maken het verschil

Bij Moobiel, specialist koeltransport, begrijpen we de unieke uitdagingen van transportkoeling en gekoeld transport. Daarom hebben we ons toegelegd op het leveren van de beste isolatieoplossingen voor jouw bestelwagen. Onze isolatieopties voor bestelwagens zijn ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren en het energieverbruik te minimaliseren, zodat je zowel tijd als geld bespaart.

Van een betere temperatuurregeling tot lagere energiekosten, onze opties voor bestelwagenisolatie bieden ongeëvenaarde voordelen. Laat schommelende temperaturen de integriteit van je lading niet in gevaar brengen. Kies voor onze isolatieoplossingen en geniet van zorgeloze transportkoeling.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze opties voor koelwagens en hoe ze jouw ervaring met koeltransport kunnen veranderen.

We zijn ook exclusief verdeler van de Winton PTO compressor-generator in België.

Maak kennis met onze partners inzake transportkoeling

Logo Daikin Logo Lecapitaine

Moobiel biedt perfecte oplossingen voor transportkoeling aan.
  • Oplossing voor transportkoeling gezocht? Moobiel heeft de antwoorden.