MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Isolatie en inrichting

In zijn afdeling transportkoeling biedt Moobiel je de allerbeste oplossingen voor isolatie en inrichting. We zijn er in de allereerste plaats trots op om samen te werken met Lecapitaine, een bedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in geïsoleerde wagens en marktleider in Frankrijk voor wagens tot 3,5 ton.

Ons productassortiment isolatie en inrichting

  1. Als eerste hebben we de chassis cabine. Deze oplossing voor isolatie en inrichting is speciaal ontworpen voor jouw specifieke toepassing en is voorzien van een geïsoleerde kast. We hebben alle mogelijke maten beschikbaar. Bovendien kan je kiezen uit zijdeuren, laadkleppen, sectionale achterdeuren … De mogelijkheden zijn eindeloos!
  2. Ook jouw gesloten bestelwagen kunnen we uitrusten met een oplossingkit voor isolatie en inrichting op maat van jouw behoeften. Onze isolatie is naadloos, hygiënisch, waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Omdat de hygiëne en veiligheid van je lading belangrijk is, bieden we verschillende opties aan zoals ATP-inspectie, bindrails en extra legborden.
  3. Ben je op zoek bent naar een cabine met een lage instap, dan is onze plancher cabine jouw perfecte keuze. Deze cabine is ideaal voor leveringen in drukke steden waar tijd van essentieel belang is. Het maakt immers snel en efficiënt laden en lossen mogelijk.

Upgrade je bestelwagen met onze hoogwaardige isolatiekit

En maak je klaar om de ultieme isolatie te ervaren. Onze isolatiekit is verkrijgbaar voor alle grote merken. Ons geavanceerde DistriCool is speciaal ontworpen voor nieuwe modellen met behulp van ultramoderne 3D-technologie. Met uitstekende K-waarden en 100% isolatie garandeert onze kit maximale efficiëntie, en dankzij de naadloze constructie is hij gemakkelijk schoon te houden. Installeren is een fluitje van een cent en onze ATP-certificering staat garant voor ongeëvenaarde kwaliteit. Bovendien is onze kit zo ontworpen dat hij perfect in je bestelwagen past.

Bij Moobiel geloven we in het leveren van de beste producten aan onze klanten. Wij begrijpen dat het bij isolatie en inrichting niet alleen gaat om gemak, maar ook om het creëren van een veilige omgeving voor jouw lading. Daarom zijn onze producten ontworpen om aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen te voldoen.

Als het op isolatie en inrichting aankomt zijn wij je one-stop-oplossing. Ervaar het verschil dat onze producten kunnen maken in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Neem vandaag nog contact met ons op om je specifieke wensen te bespreken en laat ons je helpen de perfecte oplossing voor jouw bedrijf te vinden.

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in ons aanbod koelsystemen?

Nog even onze oplossingen voor isolatie en inrichting overzichtelijk in het kort:

 

Onze partner Lecapitaine heeft maar liefst 80 jaar ervaring in geïsoleerde wagens en is in Frankrijk zelfs marktleider voor de 3,5T wagens. Met veel trots bouwen wij hun kwaliteitsvolle kasten dan ook op!

Chassis cabine

De chassis cabine wordt voorzien van een geïsoleerde kast afhankelijk van jouw toepassing.

Alle mogelijke maatvoeringen, van lichte vracht tot vrachtwagens 26T. Zijdeuren, laadklep, sectionale achterdeur …

Monotemp, multitemp, voorzien van scheidingswand, mobiele wanden, luchtgordijn …

Gesloten bestelwagen

Jouw bestelwagen wordt voorzien van een isolatiekit afhankelijk van je toepassing. Naadloos, hygiënisch, waterbestendig, makkelijk te reinigen … Verschillende opties mogelijk zoals ATP keuring, bindrails, extra legbord …

Plancher

Ook op de plancher cabine kunnen de Lecapitaine-kasten opgebouwd worden. Een plancher cabine heeft het voordeel van een hele lage instap. Ideaal voor leveringen in drukke steden waar je snel moet laden en lossen. Alle mogelijke opties zoals in de chassis cabine-kasten zijn ook beschikbaar voor de plancher cabine.

Enkele van onze realisaties

Isolatie en inrichting, koeling planchercabine, door Moobiel
Transportkoeling door Moobiel
Voorbeeld geconditioneerde kast lichte vrachtwagen, opgebouwd door Moobiel
Opbouw transportkoeling isolatie en inrichting bestelwagen
Lecapitain Daily, voorbeeld isolatie en inrichting, transportkoeling door Moobiel
Isolatie en transportkoeling in Lecapitain Eurocargo
Opbouw transportkoeling, drie deuren door Moobiel
Opbouw transportkoeling met een luchtgordijn, door Moobiel
opbouw transportkoeling en isolatie S-way
Opbouw isolatie en inrichting lichte vracht door Moobiel
Opbouw geïsoleerde kast met vleeshaken, door Moobiel