MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Geïsoleerde kast

Maak kennis met onze geïsoleerde kast, Moobiel’s ultieme oplossing voor temperatuurgecontroleerd transport.

In ons aanbod carrosserieopbouw kan je kiezen uit twee verschillende types.

Licht geïsoleerde kast

Deze slanke en stijlvolle optie is speciaal ontworpen voor temperaturen boven de 0°C.

Daarmee kan je dus delicate bloemen, vers fruit en verse groenten, verrukkelijke taarten en heerlijke etenswaren vervoeren. Deze kast is je geheime wapen om al je lekkers in perfecte staat te houden. Laat het buiten maar flink zomeren.

Vrieskast

Deze ultieme kampioen in koudeopslag is bestand tegen temperaturen tot -20°C.

Je vervoert er met andere woorden perfect geconserveerd vlees mee, sappige vis en je favoriete smaken ijs. Je diepgevroren producten blijven ijskoud en heerlijk, klaar om ervan te genieten wanneer je maar wilt.

Enkele realisaties op het vlak van beide soorten kasten

Onze geïsoleerde vrieskist is niet zomaar een concept, hij is pure werkelijkheid. Ons aanbod is het resultaat van onze toewijding aan innovatie. Het is ook het gevolg van onze wens om jou de allerbeste producten te leveren.

We hebben al onze expertise, passie en aandacht voor detail gebruikt om een kast te creëren die an al jouw verwachtingen voldoet.

Ervaar vandaag nog het verschil en ervaar de geïsoleerde kast van Moobiel – waar stijl en functionaliteit elkaar ontmoeten.

Onze leveranciers

De cityCOOLER is een eersteklas, ATP FRC-goedgekeurde koelbox die alles ijskoud houdt. Met twee opties voor verschillende koudegraden tot -25°C is deze koeler een gamechanger. De waterdichte binnenkant maakt schoonmaken een fluitje van een cent, terwijl de slanke buitenwanden perfect aanpasbaar zijn. Bovendien heb je de vrijheid om je koelmotor te kiezen.

We stellen je ook graag de Urban by Lecapitaine voor, de meest efficiënte en milieuvriendelijke koelopbouw. Met zijn unieke kenmerken bespaart hij tot 12% energie en biedt hij een opmerkelijk laadvermogen van 1.200 kg. Deze uitzonderlijke reeks is compatibel met Iveco-, Mercedes- en Renault-chassiscabines en biedt gemak en functionaliteit voor jouw stedelijk vervoer.

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in een gesloten kast? Ook daar kunnen we je mee helpen.

Opbouw geïsoleerde kast door Mobiel
Voorbeeld geïsoleerde kast opgebouwd door Moobiel
Voorbeeld geconditioneerde kast lichte vrachtwagen, opgebouwd door Moobiel