MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Gesloten kast

Maak kennis met de gesloten kast – de ultieme upgrade voor bedrijfswagens!

Als het om bedrijfsvoertuigen gaat, is dit de gouden standaard in de carrossierieopbouw. Maar wist je dat er meerdere versies beschikbaar zijn? We geven je graag extra uitleg.

Materiaal

De buitenwand van een gesloten kast is gemaakt van de allerbeste opties. Jij kiest uit polyester, sandwichconstructie, multiplex of aluminium.

De materiaalkeuze is cruciaal en hangt af van je specifieke toepassing. Maar het maakt niet uit of je niet actief bent in distributie, verhuur, verhuizingen, bouw, tuin of landbouw, wij hebben het perfecte materiaal voor jou.

Afmetingen

We begrijpen dat afmetingen belangrijk zijn en bieden daarom volledig maatwerk. Afhankelijk van het chassis dat je hebt gekozen, passen we de afmetingen van de kast precies aan je behoeften aan.

Met onze gesloten kast kan je afmetingen verwachten variërend van 3000 mm tot 5300 mm in lengte, 2000 mm tot 23300 mm in breedte en 1900 mm tot 2320 mm in hoogte. Over veelzijdigheid gesproken!

Configuratie

Onze kast biedt eindeloze mogelijkheden om aan jouw unieke eisen te voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan alleen achterdeuren, een laadklep in plaats van achterdeuren of een combinatie van beide, bij ons zit je goed.

Je kan ook kiezen uit zijdeuren aan de voor- of achterkant, schuifgordijnen of roldeuren.

Kleur

Hoewel wit de meest gekozen standaardkleur is, geloven wij in denken buiten de gebaande paden. Daarom bieden we alle RAL-kleuren aan, inclusief metallic opties. Wil je een opvallend statement maken? Ga dan voor een levendige metallic kleur die overal de aandacht zal trekken.

Upgrade je bedrijfswagen naar een hoger niveau met een gesloten kast

Het is tijd om je bedrijfswagen naar nieuwe hoogten van efficiëntie en stijl te brengen. Bestel vandaag nog jouw gesloten kast en ervaar zelf het verschil.

Partners van Moobiel

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in een geïsoleerde kast? Ook daarmee kunnen we je helpen.

Enkele realisaties

 

Realisatie van Moobiel: lichte vrachtwagen met gesloten laadbak
Voorbeeld van een gesloten kast, resultaat van Moobiel.
Bedrijfswagen met een gesloten kast, resultaat van Moobiel.
Gesloten kast, product van Moobiel.
Voorbeeld van een gesloten kast bedrijfswagen
Een bedrijfswagen met een gesloten kast
Bedrijfswagen, aangepast door Moobiel
Vrachtwagen met gesloten laadbak
Lichte vrachtwagen met gesloten laadbak
Lichte vrachtwagen aangepast door Moobiel met gesloten kast
Vrachtwagen aangepast door Moobiel
Vrachtwagen met gesloten laadbak