MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Aangepast
aan
je werk

Als ondernemer heb je een bestelwagen of vrachtwagen nodig. Als slimme ondernemer wil je een voertuig dat niet alleen voldoet aan jouw specifieke eisen, maar zich ook onderscheidt van de concurrentie. Zoek niet verder, want wij hebben precies de carrosserieopbouw die je nodig hebt!

Carrosserieopbouw is het liefste wat we doen!

Ons team van deskundige carrosseriebouwers staan klaar om voor jou een op maat gemaakte opbouw bestelwagen of opbouw vrachtwagen te maken die de hoofden zal doen omdraaien. Of het nu gaat om een gesloten meubelbak van multiplex, polyester of aluminium, of een kipper of containersysteem, wij hebben de vaardigheden en expertise om uw visie tot leven te brengen.

En dat is niet het enige wat we bij Moobiel doen!

We zijn ook gespecialiseerd in accessoires voor bedrijfswagens die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Van laadkleppen tot camera’s en trekhaken, we hebben alles wat je nodig hebt om van je opgebouwde bestelwagen of vrachtwagen een echte krachtpatser te maken.

Elk opbouw bestelwagen en vrachtwagen is merkonafhankelijk

Wat ons onderscheidt van de concurrentie is inderdaad onze merkonafhankelijkheid. Omdat we ons niet beperken niet tot één fabrikant, kunnen we buiten de gebaande paden denken en de perfecte oplossing voor jou vinden. Met ons gevarieerde aanbod aan mogelijkheden vereist het selecteren van de meest geschikte expertise op het vlak van carrosserieopbouw. Onze specialisten staan klaar om je bij elke stap te begeleiden. Ook op het vlak van bedrijfswageninrichting en transportkoeling, onze andere specialiteiten.

We zijn ook exclusief verdeler van de Winton PTO compressor-generator in België.

Investeren in een bestelwagen of vrachtwagen met opbouw is een grote beslissing en wij willen er zeker van zijn dat je er jarenlang plezier van hebt. Daarom nemen we de tijd om je unieke behoeften te begrijpen en onze oplossingen daarop af te stemmen. Onze opbouwers zijn gepassioneerd over wat ze doen en hun aandacht voor detail is ongeëvenaard.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je laten zien waarom wij de eerste keuze zijn voor het opbouwen van bestelwagens en vrachtwagens. Samen creëren we een voertuig dat niet alleen aan jouw eisen voldoet, maar ook jouw verwachtingen overtreft. Jouw succes is ons succes, en we staan klaar om het waar te maken.

Dit zijn de onderdelen die we voor jou verzorgen

Carrosserieopbouw? Die zijn de onderdelen die Moobiel verzorgt!
  • Carrosserieopbouw is het liefste wat we bij Moobiel doen!