MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Trekhaak

Als erkende trekhaakspecialist bieden we je verschillende types van trekhaak aan: bolkoppeling, vangmuilkoppeling, varioblock …

Moobiel wordt graag jouw vertrouwde trekhaakmonteur-expert. Veiligheid is onze en wellicht ook jouw hoogste prioriteit. Ons team van ervaren monteurs in de afdeling carrosserieopbouw voorziet jou van de hoogste kwaliteit service en producten die voldoen aan alle Europese normen en inspecties.

Verschillende opties

Op het gebied van trekhaken bieden we verschillende opties om aan jouw wensen te voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan een kogelkoppeling, vangmuilkoppeling of varioblok, wij hebben altijd de perfecte oplossing voor jou in huis.

Onze kabelbomen en modules voor trekhaken zijn speciaal ontworpen voor optimale veiligheid, sterkte en duurzaamheid. Jij kan dus altijd met een gerust hart de weg op.

Kwaliteit van trekhaak is belangrijk

Omdat we vinden dat je niets minder verdient dan uitmuntendheid werken we uitsluitend met de beste merken in de industrie. Dat is ook de reden waarom we het vertrouwen van onze klanten keer op keer verdienen. Zelfs merkdealers erkennen de superieure service die we leveren. Ook zij weten dat Moobiel de plek is waar ze terechtkunnen voor al hun trekhaakmontagebehoeften.

Als je kiest voor Moobiel, dan krijg je niet alleen een betrouwbare en veilige installatie van je trekhaak, je kan ook rekenen op een grote toewijding aan uitmuntende service en tevredenheid.

We zijn trots op ons werk en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke installatie goed gebeurt. Met onze expertise en aandacht voor detail geniet je van veilig en betrouwbaar slepen, in de wetenschap dat jouw trekhaak met precisie en zorg is geïnstalleerd.

Neem geen genoegen met minder dan het beste. Kies Moobiel voor al je montagewensen voor je trekhaak. Ervaar het verschil dat onze topservice en kwaliteitsproducten kunnen maken. Ontdek waarom Moobiel een naam is waar je op kunt vertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons alles regelen.

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in een laadklep? Ook daar kunnen we je mee  helpen.

Onze soorten trekhaken

Trekhaak met bolkoppeling, opbouw door Moobiel
Trekhaak met vangmuilkoppeling, opbouw door Moobiel
Trekhaak met varioblok, opbouw door Moobiel