MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Laadklep

Stel je je eens voor dat al jouw laad- en losactiviteiten soepel verlopen, met maximale efficiëntie. Met onze breed assortiment laadkleppen van hoge kwaliteit, geschikt voor verschillende soorten bestelwagens, kan je erop vertrouwen dat je laad- en losproces een fluitje van een cent wordt. Geen gedoe of tijdverlies meer.

Logo Bär CargoliftBij Moobiel zijn we er trots op officieel dealer te zijn van Dhollandia en Bär, “kleppers” op het gebied van laadkleptechnologie.

Hierdoor zijn we in staat om alle mogelijke maten en uitvoeringen te plaatsen.Logo Dhollandia

Van traditionele laadkleppen over de volle of halve breedte tot onderschuifbare exemplaren die netjes onder jouw bestelwagen passen… Wij bieden opties die aan al jouw behoeften voldoen.

Laadklep gericht op gemak

Ons deskundige team in onze afdeling carrosserieopbouw kan laadkleppen en liften aan de zijkant installeren, zodat je gemakkelijker dan ooit bij je lading kunt. Met onze inklapbare exemplaren die onder het dak van je bestelwagen kunnen worden opgeborgen, hoef je je ook geen zorgen te maken over hinder van de achterdeuren.

We stoppen ook niet alleen bij nieuwe voertuigen. Als je al een bestelwagen hebt, kunnen we nieuwe laadkleppen installeren of bestaande vervangen.

Hoe kies je het juiste exemplaar voor jouw voertuig en werkzaamheden?

Maak je geen zorgen, daar helpen we je mee. Onze experts geven je alle mogelijke raad en begeleiding die je nodig hebt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de geschikte laadklep die jou maximale efficiëntie biedt. Jouw werkzaamheden verdienen het beste en dat is precies wat wij leveren.

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in een trekhaak? Ook daar kunnen we je mee helpen.

Onze realisaties

 

 

Opbouw laadklep door Moobiel
Moobiel is gespecialiseerd in vloeren en wanden bedrijfsvoertuigen
Opbouw laadklep, realisatie door Moobiel
Lichte vracht met laadklep in werking