MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Werkkoffer

Stel je een bestelwagen voor waarin je alles wat je nodig hebt voor je werk moeiteloos binnen handbereik hebt. Door het installeren van een werkkoffer in je bestelwagen, verander je elke gewone bestelwagen in een mobiele krachtpatser van productiviteit.

De afdeling carrosserieopbouw van Moobiel voert dat werk graag voor jou uit.

Functioneel achter de cabine

Elke koffer heeft een strak en functionele ontwerp, en je hebt de optie om te kiezen voor een kleur dat bij je koetswerk past.

Wat je stijl ook is, je kunt kiezen tussen de tijdloze elegantie van aluminium of de robuuste duurzaamheid van staal. En dat is nog niet alles – de werkkoffer is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de perfecte pasvorm hebt voor jouw specifieke behoeften.

Elke werkkoffer is zo gebouwd dat hij elke ruimte en organisatie optimaliseert zodat jij efficiënt en moeiteloos kunt werken. Van gereedschap tot apparatuur, alles heeft zijn eigen plek, zodat jij kan vinden wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt.

Werkkoffer in het chassis

Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen heb je de keuze uit PVC of roestvrij staal. Welke je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je koffer bestand is tegen de zwaarste omstandigheden, zodat de inhoud altijd veilig en beschermd is.

Maatwerk is de sleutel – je kunt je koffer aanpassen aan al je werkvereisten, zodat je verzekerd bent van maximale efficiëntie en productiviteit.

Dus of je nu een aannemer, loodgieter of klusjesman bent, je werkkoffer is je ultieme partner in crime.

Neem geen genoegen met minder dan perfectie. Laat Moobiel je werkkoffer installeren en ervaar het verschil.

Neem gerust contact met ons op.

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in een laadklep? Ook daar kunnen we je mee helpen.

Enkele realisaties

Werkkoffer achter de cabine, realisatie van Moobiel
Gereedschapskoffer achter de cabine van de bestelwagen
Werkkoffer in het chassis, opbouw door Moobiel