MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Open laadbak

Stel je dit even voor: een open laadbak die klaar is voor elke uitdaging die op je pad komt. Met afmetingen variërend van 2410 mm tot 4560 mm biedt deze aluminium of stalen schoonheid de ruimte die je nodig hebt om te vervoeren wat je maar wilt.

Moobiel realiseert die graag voor je in zijn afdeling carrosserieopbouw.

Open laadbak komt met tal van extra’s

  • Deze open laadbak wordt geleverd met opties. Je kunt kiezen tussen een houten of aluminium laadvloer, zodat je de laadbak helemaal aan jouw wensen kunt aanpassen. Maar wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je lading in goede handen is.
  • Hij is gebouwd om de zwaarste omstandigheden te doorstaan, zodat je kostbare lading veilig aankomt. Geen zorgen meer over schade of vertragingen. Je goederen verdienen het beste en deze laadbak levert het beste.
  • Vergeet de beperkingen van een gewone vrachtwagen. Je hebt de vrijheid om alles te vervoeren wat je hartje begeert. Van bouwmaterialen tot apparatuur, deze veelzijdige metgezel is altijd klaar voor actie. Het stevige ontwerp en de duurzame constructie maken hem de perfecte partner voor elke klus.
  • Deze laadbak is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn gestroomlijnde aluminium of stalen buitenkant zul je overal de aandacht trekken. Jij en je team zullen zelfvertrouwen uitstralen als je de straten verovert met dit meesterwerk.

Upgrade vandaag nog je transport met dit type laadbak

Je team verdient het beste en dit is het. Maak een revolutie in de manier waarop je goederen vervoert en ervaar zelf het verschil.

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in een kipper? Ook daar kunnen we je mee helpen.

Opbouw van een open laadbak, door Moobiel
Open laadbak, carrosserieopbouw door Moobiel
Open laadbak, realisatie van Moobiel
Moobiel bouwt open laadbakken
Open laadbak lichte vracht
Open laadbak, lichte vrachtwagen