MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Kipper

Op zoek naar de ultieme oplossing voor jouw veelzijdige en handige transportbehoeften? We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom stemmen wij bij Moobiel de laadbak van jouw kipper specifiek af op jouw behoeften en activiteiten.

Welke soorten kipper bieden we je aan?

Je kan kiezen tussen een aluminium of stalen kipper, en tussen een eenzijdige of driezijdige kipper, met of zonder loofrekken. Uiteraard in diverse afmetingen.

Welke kipper je ook kiest, je ervaart ongeëvenaard comfort en gebruiksgemak met onze doordacht ontworpen kippers. We geven er prioriteit aan om de laadbak en laadvloer zo laag mogelijk te houden, zodat je moeiteloos kunt laden en lossen.

Bovendien bieden onze innovatieve opklapbare zijdeuren het extra gemak van laden aan de zijkant.

Gewicht is belangrijk

En dat snappen we ook. Daarom hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze kipbakken zo licht mogelijk zijn, zonder afbreuk te doen aan de uitzonderlijke kwaliteit waar we bekend om staan.

Aanpassing is de sleutel, en daar zorgen wij voor. Met een reeks beschikbare opties kun je je kipbak volledig personaliseren.

Extra opbergruimte nodig? Onze uitrustingsbox achter de cabine biedt voldoende ruimte. Voor alle groene vingers zijn onze ingebouwde loofrekken perfect. En als u een gesloten laadbak nodig hebt, voegt u gewoon onze afneembare verhogingen en afdeksysteem toe.

We stoppen niet bij achterwaartse en eenzijdige kippers. We bieden ook driezijdige kippers, zodat je niet alleen achterwaarts, maar ook zijwaarts kunt kippen. Over veelzijdigheid gesproken!

Klaar om de verschillende mogelijkheden te verkennen?

Kies een achterwaartse kipper die perfect past bij uw behoeften. Ons team van experts staat klaar om je te helpen. Plan een adviesgesprek en laat ons team in onze afdeling carrosserieopbouw jou begeleiden bij jouw opbouw bestelwagen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor advies van onschatbare waarde en maak die cruciale afspraak met onze experts. Jouw transportdromen zijn slechts een telefoontje verwijderd.

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in een open laadbak? Ook daar kunnen we je mee helpen.

Enkele van onze realisaties

Opbouw kipper
Opbouw kipper, door Moobiel
Opbouw kipper, realisatie door Moobiel
Carrosserieopbouw kipper, door Moobiel
Verschillende kippers, opgebouwd door Moobiel