MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Koelsysteem

Het geavanceerde koelsysteem van Moobiel tilt jouw transport naar een hoger niveau.

Voor onze koelsystemen werken we samen met Daikin Groep, al meer dan 95 jaar marktleider in airconditioning en koeling. Met hun baanbrekende benadering van productontwikkeling en ongeëvenaarde kwaliteit weet je dat je het beste in de sector krijgt.

En er is nog meer. In 2016 nam Daikin Group Zanotti over. Ook deze koelspecialist bestaat al sinds 1962. Die overname leidde tot extra expertise op twee vlakken:

  • commerciële en industriële koelingen,
  • en het transport van verse en diepgevroren producten.

Moobiel biedt ultiem koelsysteem aan

Het maakt niet uit hoe groot jouw wagenpark is, we hebben de perfecte oplossing voor jou.

In onze afdeling transportkoeling bieden we koeloplossingen aan voor bestelwagens tot 3,5 ton, maar ook voor lichtere en zwaardere vrachtwagens. Onze geïntegreerde oplossingen zorgen ervoor dat jouw producten vers en bevroren blijven. Met onze koelsystemen behouden ze zeker en vast hun kwaliteit gedurende het gehele traject. Daar mag je van op aan.

Ons streven naar uitmuntendheid komt trouwens tot uiting in elke eenheid die we produceren.

Kies je voor Moobiel, dan kies je voor betrouwbaarheid, efficiëntie en ongeëvenaarde veelzijdigheid.

Met Moobiel aan je zijde kan je je goederen met een gerust hart transporteren, want je weet dat ons koelsysteem achter jou staat. Wij zijn er om jouw producten op hun best te houden.

Neem nu meteen contact met ons op!

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in ons aanbod isolatie en inrichting?

Nog even onze koeloplossingen overzichtelijk in het kort

 

De Daikin Group, met 95 jaar leiderschap in airconditioning en koeling, is wereldberoemd om zijn baanbrekende benadering van productontwikkeling en de ongeëvenaarde kwaliteit en veelzijdigheid van zijn geïntegreerde oplossingen. Het bedrijf nam Zanotti over in 2016 en investeert sindsdien in alle aspecten van het bedrijf, van R&D en productie tot verkoop en service en commerciële mogelijkheden. Zanotti is een koelspecialist opgericht in 1962 met tientallen jaren ervaring in het voldoen aan de behoeften van commerciële en industriële koeling en het transport van verse en diepgevroren producten.

BESTELWAGEN TOT 3,5T

Direct Drive

Z200 – Z250 – Z350 – Z380

De Zero-serie biedt de hoogste mate van flexibiliteit voor de temperatuurregeling van gekoelde producten en sluit daarmee goed aan op de behoeften in de distributiesector. De uitgebreide Zero-systemen met directe aandrijving, waaronder de Z200, Z250, Z350 en Z380, zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan toepassingen in licht commerciële voertuigen.

Ook verkrijgbaar in multi-temp en invisible versie!

Electric Serie

Z120b – Z200e – Z250e – Z350e

De Zero-serie biedt de hoogste mate van flexibiliteit voor de temperatuurregeling van gekoelde producten en sluit daarmee goed aan op de behoeften in de distributiesector. De Zero Electric-serie is speciaal ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan toepassingen in licht commerciële elektrische voertuigen – of u nu onderweg bent of ergens stilstaat. De uiterst betrouwbare inverter gestuurde accu voorziet het systeem van stroom, waardoor de Zero Electric bij uitstek geschikt is voor volledig elektrische, hybride- of standaardvoertuigen.

Ook verkrijgbaar in multi-temp en invisible versie!

LICHTE VRACHT

SFZ Serie

SFZ238 – SFZ248

De SFZ is een stevige oplossing met directe aandrijving voor het transport van gekoelde producten in kleine tot middelgrote vrachtwagens. Het bewezen design is speciaal ontworpen voor de hoogste energie-efficiëntie en een fluisterstille werking en is bij uitstek geschikt voor het transport van gekoelde producten in kleine tot middelgrote vrachtwagens.

Ook verkrijgbaar in multi-temp versie!

VRACHTWAGEN

Uno serie

Uno600 – Uno800 – Uno1000

De volledig nieuw ontworpen Uno-serie wordt onafhankelijk aangedreven door een dieselmotor en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor het efficiënte transport van gekoelde producten in middelgrote tot grote vrachtwagens. De Uno-systemen zijn voorzien van het innovatieve Zanotti-ontwerp met directe koppeling tussen de motor en de compressor. Samen met de expertise van Daikin bent u daardoor verzekerd van de hoogste betrouwbaarheid en optimale prestaties. Dankzij de hoge koelprestaties, het uitstekende energierendement en langere onderhoudsintervallen blijven de totale eigendomskosten beperkt en voldoet u aan de strengste eisen op het gebied van CO2-uitstoot, afval en geluidsniveau.

Ook verkrijgbaar in multi-temp en invisible versie!

 

Realisaties

Voorbeeld geconditioneerde kast lichte vrachtwagen, opgebouwd door Moobiel
Transportkoeling door Moobiel