MAATWERK OP WIELEN
09 325 00 65

Dakdragers

logo mobietec

Dakdragers komen in verschillende vormen en maten. We kunnen ook niet iedere vakman over eenzelfde kam scheren. Loodgieters, schilders, ramenplaatsers, ruitenwassers … Iedereen heeft ander materiaal te vervoeren.

Om tegemoet te komen aan de verschillende transportbehoeften hebben wij verschillende modellen van onze partners Mobietec (hun bedrijfswagenaccessoires zijn 100% Belgisch, 100% duurzaam en 100% betrouwbaar) en RhinoProducts in het gamma.

Stel je voor: jij en je team, klaar om op pad te gaan

Of je nu loodgieter, schilder, glazenwasser of glazenwasser bent, jullie hebben allemaal één ding gemeen – de behoefte aan een betrouwbare en veelzijdige dakdrager om je waardevolle uitrusting te vervoeren. Maar niet alle dakdragers zijn hetzelfde. Dat is waar Moobiel om de hoek komt kijken, als expert bedrijfswageninrichting.

Moobiel begrijpt dat je unieke transportbehoeften hebt en daarom bieden we een reeks verschillende modellen van onze partner Mobietec. Met Moobiel heb je de macht om de dakdrager te kiezen die perfect past bij jouw behoeften.

  1. Als eerste hebben we de dakdrager met gesloten zijkant. Dit slanke en praktische ontwerp biedt maximale bescherming voor je spullen, terwijl je er toch gemakkelijk bij kunt wanneer dat nodig is. Perfect voor wie veiligheid en gemak belangrijk vindt.
  2. Als je de voorkeur geeft aan een meer open en flexibele oplossing, is onze dakdrager met open zijkanten je beste keuze. Door de open zijkant slaag je erin zowel ladders als buizen vast te binden.
  3. Op zoek naar iets eenvoudigs maar toch efficiënt? Onze dakdrager voor platte zijkanten is er om te leveren. Het gestroomlijnde profiel minimaliseert de windweerstand en zorgt voor een soepele en brandstofefficiënte reis.

Enkele extra’s aan onze dakdragers

Bij Moobiel geloven we in het zetten van een stap extra om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Daarom kan elke dakdrager worden uitgerust met een loopbrug, geïntegreerde ladder of ladder op de achterdeuren. Een vleugje stijl nodig? Kies voor onze zwarte anodisatie-optie om een strakke en moderne look aan uw voertuig toe te voegen.

Waarom zou je genoegen nemen met een dakdrager uit één stuk als je de perfecte oplossing op maat kunt laten maken? Moobiel en onze partner Mobietec hebben alles voor je. Met onze diverse modellen en aanpasbare functies kan je vol vertrouwen de weg op, wetende dat je uitrusting veilig is en uw reis soepel verloopt.

Enkele voorbeelden van onmisbare accessoires?

Wat dacht je van mtubes om buizen in op te bergen, ladderklemmen om snel een ladder vast te zetten en sjorogen om lading vast te binden. Bekijk hier welke andere extra accessoires Mobietec voor jou voorziet.

 

Trouwens, ook geïnteresseerd in ons aanbod glasdragers?

dakdrager met gesloten zijkant

dakdrager met open zijkant

dakdrager met platte zijkant

 

Elke dakdrager kan voorzien worden van een looppad, geïntegreerde ladder of ladder op achterdeuren en zelfs in zwarte anodisatie!

Realisaties op het vlak van dakdragers

Klaar om je transport te upgraden? Wacht niet langer – bekijk onze realisaties en ontdek onze eindeloze mogelijkheden. Jouw perfecte dakdrager is slechts een klik verwijderd.